Blue Flower

Kiezen kan nu. Wat en waar u koopt: dat bepaalt u zelf!

 

De Nederlandse consument heeft gekozen voor een zorgverzekeraar. Met de overgang naar het nieuwe zorgstelsel biedt de wet de mogelijkheid om jaarlijks over te stappen naar een andere zorgverzekeraar. Dit biedt de consument kansen! Brillen en/of lenzen zijn een combinatie van oogzorg en mode. U wilt daarom zelf kunnen kiezen waar u geholpen wordt en waar u een bril of lenzen aanschaft.

 

Let daarom goed op of de aanvullende verzekering een vergoeding verstrekt bij elke opticien. Dan bent u verzekerd van de zorg en producten die bij u passen. “Oogzorg van der Ham optiek” is aangesloten bij ICODES, daarom is onze factuur geldig bij elke verzekering.

 

Nog belangrijker dan de premie is misschien wel de vergoeding die de zorgverzekeraar biedt voor kosten die u toch al denkt te maken. In veel aanvullende verzekeringen worden brillen of lenzen vergoed.

 

Voor u als bril- en/of lensdrager is daarom de bril- en lensvergoeding van een verzekeraar van groot belang. Met een goede vergoedingsregeling verdient u uw premie weer terug, terwijl bij het ontbreken van een dergelijke regeling de kosten van de aanschaf van een nieuwe bril of lenzen voor uw eigen rekening zijn.

 

Bril-Lensvergoeding en keuzevrijheid.

Bij de keuze is niet alleen de premie bepalend, maar ook de vergoedingen waarmee de betaalde premie kan worden “terugverdiend”. Voor de 9 miljoen bril- en lensdragers in Nederland is het daarom belangrijk te kijken of een aanvullende verzekering de aanschaf van een bril en/of lenzen vergoedt. Klik HIER en lees wat zorgverzekeraars vergoeden. Uit recent onderzoek bleek duidelijk dat gebruikers van brillen of lenzen grote waarde hechten aan deze vergoedingen, maar zeker ook aan keuzevrijheid van leverancier.

 

“Oogzorg van der Ham optiek” heeft afspraken gemaakt met verschillende zorgverzekeraars voor de vergoeding voor brillen en contactlenzen. Met behulp van een uniek declaratiesysteem regelen we de afhandeling van de vergoeding rechtstreeks met uw zorgverzekeraar. Bij aankoop van een bril of lenzen wordt deze vergoeding direct in mindering gebracht op de rekening.

 

“Oogzorg van der Ham optiek” is aangesloten bij iCODIS.

Daarom kunt u uw bril bij iedere ziektekostenverzekering declareren. Om te zien wat u terug ontvangt op de aanschaf van uw bril klik dan HIER.